Image of Goundamani

Goundamani

Sorry, couldn't find any biography for Goundamani. Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
May 25, 1935 In Coimbatore, Tamil Nadu, India
Movie/TV Credits:
153
First Appeared:
In the movie Raman Ethanai Ramanadi 1970-08-15
Latest Project:
Movie Vaaimai 2016-09-09
Known For
Poster of Amma Ponnu
Poster of தெற்கு தெரு மச்சான்
Poster of Anbu Kattalai
Poster of Anbin Mugavari
Filmography
Movie Vaaimai Benny Quick 2016-09-09
Movie Enakku Veru Engum Kilaigal Kidayathu Caravan Krishnan 2016-08-26
Movie 49-O Savuri 2015-09-17
Movie Jaggubhai Mani 2010-01-29
Movie Pollachi Mappiley Comedian 2010-07-16
Movie Manmadhan "Puncture" Pandian 2004-11-11
Movie Yes Madam 2003-02-21
Movie Chokka Thangam 2003-01-15
Movie Parasuram 2003-05-05
Movie Azhagana Naatkal 2002-07-01
Movie Baba Annamalai 2002-08-15
Movie Samasthanam 2002-09-27
Movie Vedham Unknown 2001-08-24
Movie Samuthiram Ramanathan 2001-08-31
Movie Kannaal Pesavaa Unknown 2000-08-21
Movie Kannan Varuvaan 2000-05-25
Movie சூரிய பார்வை Unknown 1999-01-14
Movie Kadhalar Dhinam Romeo 1999-07-09
Movie Unakkaga Ellam Unakkaga Kundalagesi 1999-09-24
Movie மலபார் போலீஸ் Unknown 1999-08-06
Movie Thaayin Manikodi 1998-08-29
Movie Aval Varuvala Dhandabani 1998-05-01
Movie En Uyir Nee Thaane 1998-10-19
Movie Pudhayal 1997-01-30
Movie Nesam 1997-01-14
Movie Periya Thambi Azhagu Sundaram 1997-01-14
Movie Vallal Unknown 1997-04-18
Movie Sishya 1997-04-27
Movie Janaki Raman 1997-10-31
Movie Thedinen Vandhadhu 1997-10-30
Movie Rettai Jadai Vayasu Vijay´s Uncle 1997-12-12
Movie ஆஹா என்ன பொருத்தம் Unknown 1997-09-19
Movie Musthaffaa 1996-02-16
Movie Maha Prabhu 1996-02-03
Movie Coimbatore Maaple Gopal 1996-01-14
Movie Lucky Man 1996-04-14
Movie Parambarai 1996-01-15
Movie Katta Panchayathu 1996-06-07
Movie Indian Subbaiyaa 1996-05-09
Movie Poovarasan 1996-08-10
Movie Metukudi 1996-09-01
Movie Ullathai Allitha Vasu 1996-07-01
Movie Tata Birla Ranjith 1996-10-04
Movie கர்ணா Unknown 1995-04-14
Movie Coolie 1995-04-14
Movie Veluchamy 1995-01-15
Movie Murai Maman Perusu 1995-05-19
Movie Muthu Kaalai 1995-02-24
Movie சக்கரவர்த்தி Chinnappa 1995-06-28
Movie Murai Mappillai Ramesh 1995-12-15
Movie Maaman Magal Unknown 1995-12-02
Movie Ayudha Poojai Unknown 1995-11-24
Movie Nadodi Mannan 1995-09-01
Movie Mr. Madras Unknown 1995-09-08
Movie Vandicholai Chinraasu Kittu 1994-04-15
Movie Jai Hind Kottaisamy 1994-05-20
Movie Seeman 1994-04-15
Movie Rajakumaran Unknown 1994-01-14
Movie Vietnam Colony 1994-07-05
Movie Varavu Ettana Selavu Pathana Anja Singam Maruthupandi 1994-04-14
Movie Periya Maruthu 1994-11-02
Movie Sadhu Unknown 1994-07-22
Movie Nila Unknown 1994-11-24
Movie Nattamai 1994-11-02
Movie Sethupathi IPS 1994-10-24
Movie தாய் மாமன் Unknown 1994-09-16
Movie Amma Ponnu Unknown 1993-04-09
Movie Uzhaippali Lawyer's P.A 1993-06-24
Movie Band Master Unknown 1993-07-02
Movie Walter Vetrivel Royal Ramasamy 1993-01-14
Movie Kovil Kaalai 1993-01-14
Movie Yejaman Vellaiyangiri 1993-02-18
Movie Manikuyil 1993-02-26
Movie Maharasan Govindan 1993-03-05
Movie I Love India Diwakar's uncle 1993-10-15
Movie Dharma Seelan Unknown 1993-07-16
Movie Dhuruva Natchathiram 1993-10-15
Movie Kattabomman Subramani 1993-11-12
Movie Gentleman Mani 1993-07-30
Movie Chinna Jamin 1993-08-01
Movie Ponnumani 1993-08-01
Movie Singaravelan 1992-04-01
Movie தெற்கு தெரு மச்சான் Unknown 1992-04-13
Movie Paandi Durai 1992-01-15
Movie மன்னன் Muthu 1992-01-14
Movie Chinnavar Unknown 1992-04-24
Movie Ilavarasan Unknown 1992-01-15
Movie Thanga Manasukkaran 1992-03-19
Movie Thirumathi Palanisamy Unknown 1992-10-25
Movie Idhuthanda Sattam Karuppan 1992-05-29
Movie Senthamizh Paattu Unknown 1992-10-25
Movie Chinna Pasanga Naanga Govind 1992-11-05
Movie Suriyan Panikutti Ramasamy 1992-07-01
Movie Kottai Vaasal 1992-08-15
Movie Villu Pattukaran Appakannu 1992-11-27
Movie சேரன் பாண்டியன் Mechanic Maanikkam (motor mechanic) 1991-05-31
Movie Idhaya Vasal 1991-05-17
Movie Chinna Thambi Unknown 1991-04-12
Movie Chinna Kounder 1991-06-01
Movie Pudhu Manidhan 1991-03-22
Movie En Rasavin Manasile Pannaiyar 1991-04-13
Movie தாலாட்டு கேக்குதம்மா Unknown 1991-11-05
Movie Thayamma Sisubalan 1991-12-17
Movie Vasanthakala Paravai Unknown 1991-09-19
Movie Pondatti Sonna Kettukanum Unknown 1991-11-28
Movie Brahma 1991-11-05
Movie Kizhakku Karai Unknown 1991-09-20
Movie Ulagam Pirandhadhu Enakkaga Sutti Josiyar 1990-04-14
Movie Ooru Vittu ooru Vanthu Unknown 1990-07-14
Movie Salem Vishnu Kathavarayan 1990-02-15
Movie வாழ்க்கை சக்கரம் Unknown 1990-02-09
Movie My Dear Marthandan 1990-08-22
Movie வாழ்ந்து காட்டுவோம் Unknown 1990-12-14
Movie நடிகன் Unknown 1990-11-30
Movie Ennai Peththa Rasa Unknown 1989-01-25
Movie Karagattakaran Thavil 1989-06-16
Movie Anbu Kattalai Unknown 1989-10-28
Movie Thiruppu Munai 1989-11-03
Movie Thangamana Raasa Unknown 1989-10-20
Movie பெண் புத்தி முன் புத்தி Unknown 1988-04-14
Movie Per Sollum Pillai 1987-07-16
Movie Ninaivey Oru Sangeedham 1987-07-24
Movie Mannukkul Vairam 1986-12-11
Movie December Pookal 1986-01-14
Movie Mr. Bharath Sanjeevi 1986-01-10
Movie Dharma Pathni 1986-03-14
Movie Aagaya Thamaraigal 1985-03-08
Movie Kanni Raasi Gopi Krishna 1985-02-15
Movie Alai Osai 1985-01-14
Movie Anbin Mugavari 1985-01-01
Movie Raman Sriraman 1985-03-23
Movie Idhaya Kovil 1985-09-14
Movie Udhaya Geetham 1985-04-12
Movie Naane Raja Naane Manthiri Kupusamy 1985-07-06
Movie Pagal Nilavu George Kutty 1985-06-25
Movie Japanil Kalyanaraman 1985-05-01
Movie Naalai Unadhu Naal 1984-08-07
Movie Vaidegi Kaathirundhal 1984-10-23
Movie Naan Soottiya Malar 1983-01-25
Movie Payanangal Mudivathillai Unknown 1982-02-25
Movie Ilanjodigal 1982-01-14
Movie Anandha Ragam 1982-01-14
Movie காதல் ஓவியம் Nayanam 1982-04-30
Movie Valibamey Vaa Vaa 1982-10-01
Movie Aagaaya Gangai 1982-12-17
Movie Netrikan Singaram (Chakravarthy's driver) 1981-08-15
Movie Andha 7 Naatkal 1981-10-25
Movie Puthiya Vaarpugal Unknown 1979-04-13
Movie Suvarilladha Chiththirangal Kaliyannan 1979-11-30
Movie Sigappu Rojakkal Manager 1978-10-10
Movie Kizhake Pogum Rail Brother-in-Law 1978-08-10
Movie 16 Vayathinile Koothu 1977-04-01
Movie Raman Ethanai Ramanadi Car Driver 1970-08-15